Εταιρική Παρουσίαση.

Η εταιρία Βάθης Κλιματισμός ΕΠΕ με τον διακριτικό τίτλο «VSF Clima» , ιδρύθηκε το 1995 με έδρα τον Πειραιά και με αντικείμενο την παροχή υψηλού επιπέδου στοχευμένων υπηρεσιών κλιματισμού – αερισμού οικιακών & επαγγελματικών χώρων.

Με την πάροδο των ετών η εταιρία μας επεκτάθηκε & αναπτύχθηκε ακολουθώντας πάντα τις σύγχρονες τεχνολογίες υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων και αντιμετωπίζει τον κάθε πελάτη της ως ένα ξεχωριστό-μοναδικό συνεργάτη στον οποίο παρέχει μια πληθώρα προσαρμοσμένων εργαλείων – λύσεων για ένα εγγυημένο αποτέλεσμα.

Η πορεία της Βάθης Κλιματισμός ΕΠΕ στην αγορά, μέσω των παρερχομένων υπηρεσιών της, δημιούργησε αρκετά ερεθίσματα, με αποτέλεσμα να καθιερωθεί στη συνείδηση του κλάδου και έχει αναδείξει νέες συνεργασίες με τους μεγαλύτερους Οίκους κλιματισμού ως η πλέον αξιόπιστη και καινοτόμα επιχείρηση με συνέπεια την συνεργασία και εμπιστοσύνη από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές-τεχνικές εταιρίες του κλάδου

Τα κύρια πλεονεκτήματα της εταιρείας μας που επέφεραν το σύνολο των συνεργασιών της είναι:

  • Η στόχευση – εξειδίκευση των προϊόντων και των υπηρεσιών της.
  • Η δημιουργία προσαρμοσμένων λύσεων για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά.
  • Η διαρκής αναβάθμιση των διαδικασιών και η βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών της. Η άμεσα μετρήσιμη αποτελεσματικότητα των παρεχομένων υπηρεσιών της.
  • Η αξιοπιστία των στελεχών και συνεργατών της.
  • Η άμεση εξυπηρέτηση πελατών της

Στόχος της V.S.F Clima.

Τα επιχειρηματικά δεδομένα αλλάζουν με γοργούς ρυθμούς, η πίεση που ασκείται στις επιχειρήσεις για μείωση του κόστους είναι μεγάλη, η βελτίωση της παραγωγικότητας και της ανταγωνιστικότητας είναι πιο έντονη από ποτέ.
Όλες οι παραπάνω πιέσεις που ασκούνται στην αγορά καθιστούν απαραίτητη την ανάγκη ενσωμάτωσης νέων εργαλείων, λιγότερο κοστοβόρων και πιο αποτελεσματικών.

Σε αυτή τη βάση ο στόχος της Βάθης Κλιματισμός ΕΠΕ είναι να καλύψει τις νέες ανάγκες των επιχειρήσεων δημιουργώντας εξειδικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες με στόχο τη μείωση του κόστους και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας της κάθε επιχείρησης.

Επικοινωνία.

Μάθετε περισσότερα από έναν εκπροσωπό μας.