ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΙ W.C.

Το μπάνιο είναι ένα δωμάτιο με υψηλή υγρασία και σχηματίζεται συχνά συμπύκνωση στο μπάνιο λόγω της υψηλής θερμοκρασίας του νερού κατά τη διάρκεια της χρήσης ντουζιέρας.

Προκειμένου να παραμείνουν στεγνοί τοίχοι, δάπεδο και οροφή στο δωμάτιο, είναι σημαντικό να αερίζεται καλά το δωμάτιο, διαφορετικά θα αρχίσουν  να αναπτύσσονται μύκητες & μούχλα υγρασίας ,και το να είσαι στο μπάνιο δεν θα είναι μόνο δυσάρεστο αλλά και επικίνδυνο. Αφού επιλέξετε  σωστά το σύστημα εξαερισμού, μπορείτε να προστατέψετε  τον εαυτό σας από τις δυσάρεστες συνέπειες της απουσίας του.

Οποιοδήποτε βέβαια δωμάτιο ενός διαμερίσματος ή ενός σπιτιού πρέπει όχι μόνο να είναι κατοικήσιμο, αλλά και να χρησιμοποιείται με άνεση. Έτσι, εάν δεν υπάρχουν παράθυρα, ο αέρας θα παραμείνει παρωχημένος και θα παραμείνει εκεί, ο οποίος θα συμβάλει στην ανάπτυξη παθογόνων παραγόντων και ο άνθρωπος που ζει εκεί θα είναι συνεχώς άρρωστος.

Είναι εξίσου σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι η διαμονή στην τουαλέτα και στο ντους είναι άνετη. Ένα μπάνιο μπορεί να είναι είτε συνδυασμένο με κάποιο δωμάτιο είτε ξεχωριστό, το οποίο, με τη σειρά του, συνεπάγεται διαφορετική διάταξη εξαερισμού. Ο εξαερισμός για το μπάνιο και την τουαλέτα πρέπει να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το καθήκον της, παρέχοντας έντονη εναλλαγή αέρα και σταθερότητα της θερμοκρασίας στο δωμάτιο. Ο εξαερισμός είναι ιδιαίτερα σημαντικός στις συνθήκες όπου υπάρχει υψηλό επίπεδο υγρασίας, επειδή η συνεχής επαφή με το νερό καταστρέφει οποιαδήποτε επικάλυψη των τοίχων, του δαπέδου ή της οροφής και προκαλεί την εμφάνιση ανεπιθύμητων μικροοργανισμών που επηρεάζουν δυσμενώς την ανθρώπινη υγεία. 

Με την σωστή εγκατάσταση του ανεμιστήρα, μπορείτε να κάνετε τη διαμονή σας στο μπάνιο άνετη και ευχάριστη, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια όλων των επιχρισμάτων   και παρατείνοντας τη ζωή τους.